top of page

Dark 'n Stormy

Naughty Demon

Ontwerp zonder titel (12).jpg
Ontwerp zonder titel (13).jpg

 Ingrediënten:

- 4cl EMS Devil's Soldier flavoured rum

- 2cl limoensap

- ginger-ale

- grote ijscubes

- slice limoen

Voeg het limoensap, ginger-ale in een glas en blend met een cocktaillepel. Vul het glas met mooie grote ijscubes. Vervolgens ga je voorzichtig de donkere rum toevoegen d.m.v. de achterzijde van de cocktaillepel zodat de donkere rum bovenaan blijft voor de mooie kleurcombinatie. Stijlvol en lekker! 

 Ingrediënten:

- 4cl EMS Devil's Soldier flavoured rum

- 2cl sinaasappelsap

- 1cl vliersiroop

- ginger-ale

- ijs

- slice sinaasappel

Voeg de rum, sinaasappel, vliersiroop, ijs samen in een shaker.  Schud deze stevig en giet deze met een strainer in een stijlvol glas.  Voeg 1 grote ijscube toe. Aftoppen met ginger-ale. Als garnering kan je een slice sinaasappel toevoegen en een mooie krul maken van de sinaasschil. 

UntitledPost (33).jpg

Trick or Treat

Trick or Treat Ingrediënten
 
- 6cl dark rum
- 6cl ongezoete kersensap
- 1.5cl versgeperst limoensap
- 0.75l suikersiroop
- 0.5cl grenadine
- 9cl gingerbeer​
 
Werkwijze:

Vul je cocktailshaker half met rum, kersensap, limoenssap, suikersiroop en grenadine bij elkaar. Schud de shaker stevig. Schenk in een glas gevuld met ijs en top af met gemberbier. Garneer met een limoenpartje.

bottom of page